Residenz ICT: "Zelf beheren ICT-omgeving ondoenlijk en belemmert innovatie"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

ICT 'in huis' beheren, of toch ontzorgen? Het is nog steeds een kwestie waar veel corporaties over dubben. "IT-infrastructuur wordt steeds specialistischer, en datzelfde geldt voor de daarop draaiende bedrijfsondersteunende applicaties." Dat zegt Erik-Jan Frieser, verantwoordelijk voor de sales en marketing bij Residenz ICT. Het bedrijf uit Hilversum wil corporaties op 22 september tijdens CorporatiePlein vertellen over de mogelijkheden van outsourcing.

"Meer en meer corporaties merken dat het ondoenlijk is om alles zelf te beheren en onderhouden, en daarbij te innoveren," legt Erik-Jan uit. "Ze gaan daarom op zoek naar de perfecte mix tussen ICT uitbesteden en slim zelf doen. Met daarbij de gedachte in het achterhoofd: kosten efficiënt, proven technology en waar mogelijk innovatief zijn."

Hoofdgedachte

"Deze gedachte is nodig om goed te kunnen digitaliseren," gaat Erik-Jan verder. "Dit geldt voor bedrijven wereldwijd, ook voor corporaties. Hoe slimmer om te gaan met data, communicatie, zelfredzaamheid en efficiency zullen daarbij de pijlers blijven."

"De ideale partner op het gebied van ICT outsourcing hangt sterk af van hoe je 'ontzorgd' wilt worden. Een relatie blind aangaan is niet altijd de sleutel tot een gelukkig huwelijk. Residenz ICT heeft haar roots in de corporatie en focust zich volledig op de ontwikkeling omtrent kosten efficiency, proven technology en innovatief zijn. Wij zijn hierin continu aan het ontwikkelen om te kunnen voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten. Kom daarom vooral langs om te proeven en kennis te maken met Residenz ICT."

Residenz ICT is op CorporatiePlein te vinden op stand 37.