Residenz ICT ontzorgt

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De CorporatieGids 2014 biedt woningcorporaties het startpunt voor (her)oriëntatie op bedrijfsvoering en ICT- oplossingen en diensten. Naast een zo volledig mogelijk overzicht en bedrijfspresentaties van toeleveranciers en adviesbureaus, biedt de CorporatieGids ook redactionele houvast voor onze doelgroep. Vandaag aandacht voor “ontzorging

Meer focus, efficiëntie, productiviteit, richten op kernactiviteiten: termen die bij Residenz ICT een belletje doen rinkelen. We willen er graag, met behulp van onze dienstverlening, een term aan toevoegen: ontzorging. Ontzorgen; een nieuw werkwoord dat op dit moment veel wordt gebruikt op een positieve manier, namelijk: u ontlasten van uw zorgen.

Residenz ICT, dochteronderneming van Aareon en de Alliantie, focust zich sinds 2008 op het leveren van ICT Cloud-dienstverlening binnen de woningcorporatiemarkt en haar ketenpartners. We leveren adequate ICT diensten, producten, oplossingen en strategieën. Hiermee ondersteunen we bij het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. De bedrijfsprocessen en niet de technologie zijn hierbij het belangrijkste uitgangspunt.

We ontzorgen als het gaat om uw ICT. Uw afhankelijkheid van ICT wordt steeds groter. De complexiteit van ICT maakt een sterke groei door en uw data is steeds gevoeliger en daardoor ook onderhevig aan strengere beveiligingsmaatregelen.

Gas, water en licht
Hoe we u dan ontzorgen? Onze kernactiviteiten hebben allen Cloudcomputing als basis. We geloven in het concept en de wereldwijde groei van ‘Cloudcomputing’ laat zien dat we op de juiste weg zijn. We kunnen uw gehele ICT werkplek inclusief ERP, kantoorautomatisering (Word, Outlook, Excel, etc.) en andere applicaties 24x7 vanuit ons Residenz datacenter aanbieden. Wij zorgen voor een stabiele, veilige en beheerde ICT infrastructuur voor al uw data en applicaties die u vervolgens afneemt net zoals gas, water en licht. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen eerst alleen een bedrijfsspecifi eke applicatie bij ons onder te brengen. Bijvoorbeeld om een geleidelijke overgang van uw ‘on-premise’ ICT omgeving naar de Cloud te realiseren of om eerst aan het idee en de dienstverlening te proeven.

Focus is key
Door onze branchefocus kiest u met Residenz voor een partner die u verstaat. We ontzorgen daarmee niet alleen op technisch vlak, maar denken ook proactief met u mee en we stellen onze kennis daarbij ter beschikking. Dat we uw taal verstaan blijkt bijvoorbeeld uit onze kennis van de oplossingen van Aareon. Onze kennis en ervaring levert u direct een voordeel op effi ciëntie en communicatief vlak.

ICT heeft een belangrijke plek in uw organisatie gekregen. Focus op de ‘corebusiness’ van uw organisatie en effectiever en effi ciënter werken is tegenwoordig geen ‘nice-to-have’, maar een ‘must-have’ om te overleven. Grip houden op uw IT omgeving en het een goed geoliede machine laten zijn is kostbaar en intensief. Of uw organisatie toe is aan onze dienstverlening hangt af van de door uw organisatie te maken keuze: gaat u branden blussen met alle risico’s van dien of vooruitgang boeken?

Auteur: Erik-Jan Frieser is Accountmanager bij Residenz ICT

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Residenz ICT in de CorporatieGids 2014 te bekijken.