Reasult komt met nieuwe versie taxatiemanagementsoftware Reaturn TM

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Onlangs is er een nieuwe versie van Reaturn TM 4.0 (taxatiemanagement) opgeleverd. Deze versie ondersteunt binnen de huidige taxatiemanagementsoftware de ‘full’ versie van het waarderingshandboek. Alle termen en definities uit het handboek zijn toegepast. De eerste klanten zijn inmiddels gestart met de ‘full’ waardering. Eind april ondersteunt Reaturn TM ook de basiswaardering.

Rekenmethodiek en vrijheidsgraden
Binnen Reaturn TM 4.0. is de rekenwijze niet fundamenteel gewijzigd. Alleen de macro-economische parameters zijn aangepast aan het handboek. De vrijheidsgraden zoals die in Reaturn TM beschikbaar waren blijven behouden. Tevens is er bij deze nieuwe release veel aandacht besteed aan performance verbeteringen. De Rendementsmodule, de Marktwaarde Investeringsmodule en de Complexmonitor zijn ook meegenomen in deze release. Inmiddels is de gebruikelijke certificering door PwC gestart.

Meer weten?
Onlangs heeft Reasult een webinar gegeven aan bestaande gebruikers van onze taxatiemanagementsoftware over de laatste update. Heeft u het gemist of wilt u meer weten over deze release of het waarderingshandboek? Neem dan contact met ons op via info@reasult.com of bel met 0318 67 29 30.

Bron: Reasult

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Reasult in de CorporatieGids 2016 te bekijken.