Real Estate in Control Seminar

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Reasult organiseert jaarlijks het Real Estate in Control seminar met diverse kennissessies.
Dit jaar vindt het seminar plaats op woensdag 9 april, locatie Nyenrode (Breukelen).

Naast de mogelijkheid om een update of een introductie van onze financiële vastgoedsoftware bij te wonen, presenteren diverse gastsprekers uit de vastgoedmarkt in kleine groepen hun visie en gaan ze in op actuele onderwerpen.

Onderstaand vindt u een korte schets van het programma.

Wij verwachten halverwege maart meer details te kunnen geven, op dat moment kunt u zich voor de verschillende sessies inschrijven via deze website.

Meld u alvast aan voor deze middag, dan ontvangt u zodra de inschrijving geopend is een bericht per email.

Aanmelden voor de middag

Vastgoeddata: wat speelt er nu en straks?
Prof. Dr. Tom Berkhout MRE MRICS opent deze vastgoedmiddag op Nyenrode en vertelt over de steeds belangrijkere rol van data en informatie in het vastgoed. Gevalideerde data en transparantie. Belangrijk voor vastgoedeigenaren, huurders, taxateurs, accountants en toezichthouders.

Parallelsessies
Diverse kennissessies in kleine groepen met visies van o.a. Johan Iemhoff (Bouwinvest), mr. Jacqueline van Ham (Stadgenoot), drs. Joosje Lugard MSRE MRICS RT (DTZ), Peter Ebbelinghaus (Ymere) en drs. Roel Timmermans (DTZ).

De accountant, taxateur, vastgoedbelegger en woningcorporatie delen ervaringen over taxatiemanagement, veranderende wet- en regelgeving, het inrichten van asset management, waarderen op marktwaarde en de transitie naar waardesturing.

Reasult geeft een introductie in Reaturn TM, het reeds zeer bekende en veel gebruikte taxatiemanagement systeem; een update van Reaforce, haar software voor (her)ontwikkeling; en uitleg bij de nieuwe module Budget & Actuals van Reaturn AM, haar asset management systeem.

Genodigden
Werkt u bij een vastgoedorganisatie, als ontwikkelaar, controller, belegger, asset manager, IT manager, directeur, portefeuillemanager, financieel manager of een andere functie waarin u direct te maken heeft met rendement op vastgoed, zet dan deze datum in uw agenda. Uitgebreid programma volgt.

Bron: Reasult