Qvision: "Nieuwe technologieën zorgen voor betere digitale interactie"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Digitale interactie wordt steeds persoonlijker, en daarmee effectiever in het bedienen van de klant met zijn of haar specifieke vraag." Dat zegt Jasper Simmer, Commercieel Directeur van Qvision. Maar wat is precies de toekomst van digitale dienstverlening, en hoe kan een corporatie dit het beste aanpakken? Daar wil het bedrijf op CorporatiePlein meer over vertellen. "De sector zal de komende jaren samen met leveranciers ontdekken welke nieuwe technologieën kunnen bijdragen aan de doelstellingen van corporaties."

Jasper duidt in een voorbeeld aan hoe digitale interactie volgens hem verandert. "Waar nu bijvoorbeeld een website nog vaak bestaat uit veel generieke content aangevuld met een aantal portaalpagina's, zullen we in de toekomst het persoonlijke en algemene deel meer zien samenkomen. Geboden informatie - via welk kanaal dan ook - wordt afgestemd op de klant en het moment van bezoek. Voor de klant is het immers niet relevant of zijn vraag algemeen of persoonlijk van aard is; alleen het antwoord erop. Middels de segmentation techniek van het CMS van Qvision kan een beheerder eenvoudig content aan verschillende doelgroepen koppelen."

Bereiken van doelstellingen
"Technologische ontwikkelingen gaan sneller en sneller," gaat Jasper verder. "Gelijktijdig worden veel nieuwe technologieën en oplossingen sneller omarmt door zowel klanten als woningcorporaties. De komende jaren zal de sector ontdekken welke technologieën hen kunnen helpen bij het bereiken van hun doelstellingen. Doelen als een efficiëntere bedrijfsvoering en de verhoging van het niveau van dienstverlening zullen worden behaald door de inzet van slimme oplossingen."

Tijdens CorporatiePlein heeft Qvision het daarom over alle facetten van digitale dienstverlening. "Graag demonstreren wij de nieuwste versie van onze woonruimteverdeeloplossing 'easyMatch' of het laatste project van ons innovatieteam. Daarnaast organiseren wij kennissessies over uiteenlopende onderwerpen zoals privacywetgeving (11:00), digital incasso machtiging (12:00), het meten van bezoekersgedrag (13:00) en informatiebeveiliging (14:00)."

Qvision is op CorporatiePlein te vinden op stand 32.