ProImpact sluit zich aan bij NCCW

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

ProImpact, de specialist op het gebied van onlinedienstverlening in de woningcorporatiemarkt sluit zich per heden aan bij het in vastgoed gespecialiseerde softwarebedrijf NCCW. NCCW neemt, als onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), 100 procent van de aandelen over van ProImpact.  

Wibo Pollmann, algemeen directeur NCCW: “Bij de overname van NCCW door TSS hebben we aangegeven flink te willen groeien in de vastgoedmarkt. Dit is een eerste stap in die richting. Online dienstverlening is zeer belangrijk voor onze klanten en de voorkant van applicaties heeft steeds meer impact op onze gebruikers. Op beide gebieden is ProImpact een specialist. Samen met ProImpact hebben we reeds vele succesvolle implementaties op dit gebied gedaan. We zijn dan ook blij dat ProImpact zich bij ons aansluit.  

Lambert Blikman, directeur ProImpact: “ProImpact heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld op het gebied van online dienstverlening.  Onze missie is het efficiënt(er) maken van corporaties, dat doen we door de huurder én corporatiemedewerker online zelfredzaam te maken. Digitale processen gekoppeld aan responsive webportalen maken het mogelijk de dienstverlening van corporaties naar het volgende level te brengen, 24/7 en geschikt voor álle apparaten en (mobiele) devices. Samen met NCCW en TSS gaat ProImpact haar positie in de corporatiemarkt verder verstevigen”.

Investeringskracht en expertise
ProImpact gaat als zelfstandig bedrijf haar klanten, die zowel oplossingen gebruiken van NCCW als van andere leveranciers, bedienen. Met de overname door NCCW wordt ProImpact onderdeel van TSS en profiteert zodoende mee van de financiële investeringskracht en expertise van het moederbedrijf, terwijl aan de andere kant een decentraal model wordt gehanteerd waarbij de bestaande identiteit en de kracht van ProImpact intact blijft. Net als bij NCCW is de strategie van ProImpact gericht op groei.

NCCW
NCCW levert ICT-oplossingen voor de vastgoedmarkt. Meer dan de helft van alle woningbouwcorporaties maakt gebruik van één of meer softwareoplossingen van NCCW. Hierbij wordt volop ingezet op het innoveren van ketenprocessen zodat de corporatie, haar klanten en leveranciers efficiënt samenwerken en de klanttevredenheid hoog is. Dit doet zij met haar drie productlijnen Property Management, XBIS en de Corporatie Cloud. In 2016 is NCCW onderdeel geworden van TSS. Samen met TSS verkent NCCW de mogelijkheden voor verdere groei binnen de vastgoedmarkt.

ProImpact
ProImpact is specialist op het gebied van online dienstverlening in de woningcorporatiemarkt. De aanpak is erop gericht om e-corporaties te realiseren en te begeleiden in het gehele traject; van strategisch tot operationeel. De (standaard) oplossingen van ProImpact maken de interactie tussen corporatie en (potentiële) huurder inzichtelijk en daarmee de huurder en medewerker zelfredzamer.

Total Specific Solutions
Total Specific Solutions is het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux. Total Specific Solutions is een toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, retail, financiële dienstverlening, en de juridische dienstverlening. TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc..

Bron: NCCW

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NCCW in de CorporatieGids 2016 te bekijken.