'Postex communicatieplatform verhoogt digitalisering en efficiency'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De bedrijfsvoering bij woningcorporaties wordt steeds verder aangepast en aangescherpt naar de kerntaken. De komst van bijvoorbeeld de nieuwe Woningwet en de splitsing van daeb en niet-daeb zorgen voor deze transitie. Digitalisering van de bedrijfsprocessen neemt een grote vlucht. Hoe houden corporaties tijdens de veranderingen grip op het contact met hun huurders? Communicatiespecialist Postex wil daar op 22 september tijdens CorporatiePlein antwoord op geven.

Volgens Albert de Schepper, Salesconsultant bij Postex, leidt het communicatieplatform van het bedrijf tot een hogere digitaliseringsgraad, kostenbesparing en werkbesparing. "Wij verwachten dat corporaties zich in de toekomst bezig zullen houden met nieuwbouw, verduurzaming, energiebesparing en meer efficiencyverbetering in de bedrijfsvoering. Postex levert daarbij een bijdrage in de vorm van efficiënte huurderscommunicatie via één uniform platform en het substantieel vergroten van het digitale bereik. Hierdoor kan op kosten bespaard worden, is scenariomanagement mogelijk en vindt communicatie plaats op basis van de ontvangstvoorkeur van de huurder."

Digitale communicatie
Zo kan een corporatie de communicatie met haar huurders digitaliseren. "Dat geeft vervolgens meer inzicht en overzicht over het digitale bereik, laat corporaties gebruikmaken van moderne betaalmogelijkheden voor incasso en ontzorgt op het gebied van servicekosten, huurverhogingen, aanmaningen en andere poststromen. Postex is bewezen complementair aan alle ERP-systemen die in de branche actief zijn. Wij nodigen bezoekers van CorporatiePlein dat ook graag uit om op onze stand de ervaringen van implementaties bij collega-corporaties te ervaren en onze mogelijkheden te zien."

Postex is op CorporatiePlein te vinden op stand 1.