Paul van Boerdonk nieuwe Managing Director van Claranet Benelux

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Claranet Benelux, totaalleverancier van IT-diensten, heeft per direct Paul van Boerdonk benoemd tot nieuwe Managing Director. Paul is in deze rol verantwoordelijk voor de aansturing van Claranet Benelux, waaronder de onlangs opgerichte Cyber Security Business Unit. Paul zal zich concentreren op het verstevigen en uitbouwen van de marktpositie van Claranet in de Benelux. 

Oprichter van Claranet en CEO Charles Nasser is enthousiast over de benoeming van Paul van Boerdonk: “Ik ben verheugd dat Paul van Boerdonk Claranet versterkt. Paul brengt als Managing Director waardevolle expertise mee om de organisatie in Nederland verder te laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat we met zijn komst de weg kunnen inslaan om van Claranet een nog belangrijkere speler in de Benelux te maken en klanten te helpen in hun digitale groei.”

Paul van Boerdonk is afkomstig van Philips Benelux, waar hij de afgelopen jaren bij Healthcare werkte  als Managing Director van de Ultrasound-divisie. Daarvoor heeft hij als General Manager, Business Leader en Marketing & eCommerce Leader de nodige expertise opgebouwd in het aansturen, ontwikkelen en verder professionaliseren van organisaties.

Paul van Boerdonk: “Ik vind het fantastisch om als Managing Director van Claranet Benelux te mogen starten. De afgelopen jaren heeft Claranet succesvol de transformatie doorgemaakt van Internet Service Provider naar gevestigde IT-leverancier met een compleet portfolio. Het bedrijf heeft alles in huis om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze klanten om hun digitale ontwikkeling te ondersteunen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met de organisatie en onze klanten het succesverhaal van Claranet verder voort te zetten”.

Over Claranet
Claranet is expert in IT-infrastructuur met jarenlange ervaring op het gebied van (digitale) werkplekken, security, netwerken, managed hosting én cloud. Claranet is gespecialiseerd in het verzorgen van geïntegreerde IT-oplossingen op maat voor organisaties waar continuïteit van processen afhankelijk is van IT. Met haar dienstverlening ontzorgt Claranet organisaties en biedt ze de vereiste beschikbaarheid en flexibiliteit om bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen om zo een voorsprong in de markt te verkrijgen of uit te bouwen. 

De dienstverlening van Claranet is letterlijk en figuurlijk grensverleggend. Met een jaaromzet van meer dan € 600 miljoen en ruim 3.000 medewerkers is Claranet in tien landen op drie continenten vertegenwoordigd met kantoren, datacenters en een eigen internationaal netwerk. Ondanks de internationale groei heeft de focus sinds de oprichting in 1996 altijd op de lokale dienstverlening gelegen, vanuit lokale kantoren en vanuit lokale datacenters. 

Bron: Claranet, Foto: Claranet