Patrimonium gaat digitaliseren met Van Dinther

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na een geslaagde kick-offsessie met het team van Patrimonium Barendrecht gaan Van Dinther en Patrimonium Barendrecht officieel de samenwerking aan voor de realisatie van Patrimonium 3.0,de digitale werkomgeving voorzien van het op SharePoint 2013 gebaseerde E-Content die integreert met het nieuwe huurdersportaal.

Tijdens de kick-offsessie heeft Van Dinther de medewerkers van Patrimonium Barendrecht alvast een eerste indruk gegeven van de functionaliteiten en mogelijkheden van de applicatie en de nieuwe manier van werken die hierbij komt kijken. Hierna heeft de officiële plechtigheid plaatsgevonden waarin de overeenkomst tussen Van Dinther en Patrimonium Barendrecht in E-Content is ondertekend.

Patrimonium Barendrecht tilt de definitie DMS in dit traject naar een hoger niveau. E-Content 2013 zal niet alleen worden ingezet als (statisch) archief, maar wordt uitgebreid met moderne functionaliteiten zoals dossiervorming, documentsjablonen, een intranetomgeving en geavanceerde werkstromen om diverse processen te automatiseren. Ook de integratie met het primaire systeem en het huurdersportaal maken efficiënt digitaal werken op een hoog niveau mogelijk voor Patrimonium Barendrecht.

Frank aan de Wiel, Manager Financiën bij Patrimonium Barendrecht: “Na een uitvoerige selectie hebben wij voor de samenwerking met Van Dinther gekozen. E-Content 2013 van Van Dinther is een product dat aansluit bij wat wij zoeken. De vormgeving is intuïtief en sluit naadloos aan bij de actuele vormgeving van onder andere social media. En belangrijk is dat E-content, in combinatie met het huurdersportaal, de beste prijs-/kwaliteitsverhouding heeft.


De live-gang van de E-Content omgeving geïntegreerd met het nieuwe huurdersportaal van Patrimonium Barendrecht staat gepland in mei 2015.

Bron: Van Dinther

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Van Dinther in de CorporatieGids 2014 te bekijken.