Parteon sluit overeenkomst met Reasult voor asset - en taxatiemanagementsoftware

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporatie Parteon tekent op woensdag 3 juni op de Provada de overeenkomsten voor de implementatie van asset- en taxatiemanagementsoftware van Reasult. Parteon werkt continue aan de verbetering van haar vastgoedportefeuille. Parteon maakt een verdere stap naar integraal assetmanagement om zo goed te kunnen sturen op welk bezit op de lange termijn van zowel maatschappelijke als financiële toegevoegde waarde is.

Integratie taxatie- en assetmanagement
Kern van de implementatie van de software is een oplossing waarbij taxatie- en assetmanagement goed geïntegreerd is, zowel qua inhoud als proces. Dat betekent inzicht in de potentie en de huidige financiële prestaties van het vastgoed en het vertalen van het rendement per complex. Door dit inzicht af te wegen naast het maatschappelijk rendement van het complex, kan Parteon een heldere keuze maken in de ontwikkeling van haar vastgoedportefeuille.

Uitgebreid selectietraject
Na een uitgebreid selectietraject kiest Parteon voor de software van Reasult. ”Vooral de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de software gaven de doorslag” aldus Joost de Vries, assetmanager bij Parteon. “Reasult biedt het meest volwassen systeem hierin. We wilden een bewezen oplossing waarin alles geïntegreerd is. Ook de procesmatige invulling van de software is hierbij voor ons heel waardevol.“

Jan Zwerink, senior accountmanager bij Reasult, is bij het proces betrokken. “Parteon heeft zeer kritisch gekeken naar de functionaliteiten van de verschillende systemen. Wij kwamen hierbij als beste naar voren. Ze zijn al bekend met onze projectontwikkelingssoftware en werkwijze. We kijken uit naar een verdere verdieping van de samenwerking met Parteon.”

Bron: Reasult

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Reasult in de CorporatieGids 2015 te bekijken.