Nieuwe website voor Woonservice Meander

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Zig heeft voor Woonservice Meander een nieuwe website gerealiseerd. Op de nieuwe, frisse website, waarin de nieuwe huisstijl van de corporatie is geïmplementeerd, wordt alle informatie voor huurders en woningzoekenden overzichtelijk en eigentijds gepresenteerd.

Informatief en interactief
De nieuwe website van Woonservice Meander is een informatief en interactief medium geworden. Folders en formulieren zijn eenvoudig te downloaden en beschikbare huur- of koopwoningen, informatie over verhuurzaken en (nieuwsbouw)projecten van de corporatie zijn gemakkelijk te vinden. Ook is sociale media geïntegreerd in de website waardoor bezoekers eenvoudig pagina’s kunnen delen en de corporatie kunnen “liken” op Facebook.

“Blij met het resultaat!”
"Wij waren op zoek naar een frisse, overzichtelijk en makkelijk navigeerbare website met handige functies voor zowel onze huurders als woningzoekenden. We zijn blij met het resultaat! Folders en formulieren zijn gemakkelijk te downloaden en elk onderwerp is voorzien van een FAQ. Hierdoor is een antwoord op bijna elke vraag snel gevonden." - aldus Ilse Vleesch Dubois, medewerker Wonen & Klantcommunicatie bij Woonservice Meander.

Bron: Zig Websoftware