Nieuwe website voor De Kernen live

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om haar online dienstverlening te verbeteren heeft De Kernen onlangs samen met Zig Websoftware een geheel nieuwe website live gebracht.

Door de vernieuwde opzet van de website kan men gemakkelijker en sneller de gewenste informatie vinden. Daarnaast heeft Social Media een belangrijkere plaats gekregen op de nieuwe site, waardoor de bezoekers nog sneller en makkelijker op de hoogte kunnen worden gehouden van het laatste nieuws en ook via die weg in contact kunnen komen met de woningcorporatie. Tot slot is de website dankzij een responsive design altijd en overal te openen. Al met al een mooi resultaat die de klant centraal laat staan en bij zal dragen aan een prettige en snelle online dienstverlening.

De overgang naar een nieuwe website is fijn en soepel verlopen met Zig. We wisten goed wat we wilden en de samenstelling van het team was nagenoeg hetzelfde als de vorige keer. We zijn erg tevreden met het eindresultaat, het CMS en het responsive design’, aldus Marijke Hoogeland, communicatieadviseur bij De Kernen.

De Kernen is een woningcorporatie met 4.500 huurwoningen in het gebied van Bommelerwaard, Land van Maas en Waal en Tielerwaard. Zig Websoftware en De Kernen kijken terug op een leuke samenwerking!

Door: Roxanne Steijger, Marketing- en Communicatiemedewerker bij Zig Websoftware

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Zig Websoftware in de CorporatieGids 2014 te bekijken.