Nieuwe website voor Bernardus Wonen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Steeds meer mensen vinden hun weg op het internet. Ook voor Bernardus Wonen wordt digitale dienstverlening steeds belangrijker. Onze vorige website was, ter voorbereiding op een huurderportaal, zowel grafisch als technisch aan vernieuwing toe. Bovendien willen we onze intranetsite anders inrichten om medewerkers beter te informeren en ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Na een zorgvuldige selectieprocedure vonden we in Qvision de geschikte partner om samen met ons deze communicatiemiddelen opnieuw vorm te geven. Niet alleen sluit het gebruiksvriendelijke CMS dat zij aanboden (Umbraco) aan bij onze wensen. Ook de werkwijze en de klantgerichte benadering van het team van Qvision spreken ons zeer aan. Inmiddels is de nieuwe website opgeleverd en verwachten we binnenkort met onze intranetsite live te gaan.

De samenwerking met Qvision bij de totstandkoming van de website liep zeer vlot. De opdracht was duidelijk: we wilden een website ontwikkelen die qua indeling en uitstraling aansluit bij onze belangrijkste gebruikersgroep: de huurders. Het team, bestaande uit jonge, enthousiaste en kundige mensen, ging vol overtuiging aan de slag met de opdracht. In een aantal sessies, waarin goed naar onze wensen werd geluisterd, werden het Interactie Ontwerp en het Grafisch Ontwerp vastgesteld. Binnen drie maanden ging de prachtige nieuwe website live. Een resultaat waar we samen hard aan gewerkt hebben en waar we met recht trots op mogen zijn!

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de intranetsite. Voor elke afdeling wordt een eigen homepage ingericht zodat de informatie nog beter aansluit op de informatiebehoefte van de medewerkers. Ook in dit project verloopt de samenwerking met Qvision prettig.

Bron: Qvision