Nieuwe website Trivire live!

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na een prettige samenwerking is de nieuwe website van woningcorporatie Trivire live gegaan. Nadat Trivire een aantal functies op haar website miste, besloot de woningcorporatie de openstaande wensen door Zig Websoftware te laten realiseren. De nieuwe website voldoet volledig aan de verwachtingen van Trivire en draagt bij aan de dienstverlening voor haar klanten en het werkgemak van haar medewerkers.

Trivire is een woningcorporatie gevestigd in Dordrecht en bezit circa 14.000 VHE in de regio Drechtsteden. De woningcorporatie miste begin dit jaar een aantal functies en mogelijkheden op haar bestaande website. Zig Websoftware heeft daarom eerst een fit/gap analyse gemaakt en de openstaande wensen van Trivire in kaart gebracht. Vervolgens konden deze wensen worden ingevuld in de nieuwe website. De website is uitgebreid met een kennisbank, die zowel voor interne als externe doeleinden kan worden gebruikt.

Trivire blij met nieuwe website
Zig Websoftware heeft goed geluisterd naar onze wensen, de samenwerking in de ontwikkelfase van de website was prima en het resultaat mag er zijn! Wij zijn blij met onze nieuwe website’, aldus Ronald Mol Rayonmanager Dordt West en Centrum bij Trivire.

Dienstverlening en werkgemak verbeteren
Met de oplevering van de nieuwe website kan Trivire de dienstverlening voor haar klanten en het werkgemak van haar medewerkers verder vergroten. Nu én in de toekomst! De volgende stap is het realiseren van een huurdersportaal t.b.v. een interactieve online omgeving.

Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje op de nieuwe site van Trivire!

Bron: Zig Websoftware

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Zig Websoftware in de CorporatieGids 2014 te bekijken.