Nieuwe kennisbank Standvast Wonen live

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op donderdag 5 juni 2014 is de nieuwe kennisbank van Standvast Wonen live gegaan.

Standvast Wonen
Standvast Wonen is een actieve woningcorporatie in Afferden, Beuningen, Deest, Druten, Ewijk, Nijmegen, Puiflijk, Weurt en Winssen. Hier verhuurt zij zo'n 9000 woningen. Standvast Wonen staat voor goed, prettig en betaalbaar wonen. Daarom zorgt zij voor goed onderhouden, comfortabele woningen. Maar ook voor nieuwbouw - koop én huur - en voor levensloopbestendige woningen.

Kennissysteem
Standvast Wonen heeft sinds 2009 voor haar klant contact centra het kennissysteem van Seneca in gebruik. Dit kennissysteem is nu vervangen door de nieuwe versie van het kennissysteem. De nieuwe versie van het kennissysteem is gebaseerd op Smartsite iXperion. Tevens wordt de huidige lokale installatie vervangen door een versie van het kennissysteem welke online beschikbaar komt vanaf de hostingomgeving van Seneca. Het kennissysteem vormt daarmee de basis voor het opslaan en beheren van diverse informatie, die gerelateerd is aan de afhandeling van vragen binnen het Klant Contact Centrum (KCC).

"De eerste reacties zijn postief", aldus Standvast Wonen.

Smartsite iXperion
Met Smartsite iXperion als basis voor het kennissysteem is Standvast Wonen verzekerd van een gebruiksvriendelijk systeem welke zich inmiddels bij meer dan 500 organisaties in Nederland heeft bewezen. Met Smartsite is Standvast Wonen tevens voorzien van een platform welke kan meegroeien met haar online ambities. Belangrijk voordeel hierbij is de mogelijkheid tot hergebruik van informatie.

Bron: Seneca