Nieuwe algemeen directeur bij Incit Nederland

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met ingang van 1 juli 2016 is Jarno Kroezen de nieuwe algemeen directeur van Incit in Nederland. Op die datum volgt hij René Wolfsen op, die het bedrijf in de afgelopen maanden als interim directeur heeft geleid.

Jarno Kroezen werkt sinds 1998 bij Aareon NL - de laatste jaren als Manager Consultancy. Hiervoor was hij verantwoordelijk voor de support, ontwikkeling en consultancy van de ERP-systemen Tobias en Tobias AX.

Vanaf dezelfde datum gaat een internationaal solutionteam aan de slag om de visie en positionering van Xpand, de ERP oplossing van Incit, voor de komende jaren te verwezenlijken. Xpand is in Nederland het meest geschikt voor kleinere woningcorporaties (< 2.500 vhe) en corporaties met zeer specifieke wensen. Bovendien kenmerkt Xpand zich door uitstekende short stay-functionaliteit. Daarnaast zal de Aareon Groep Xpand positioneren in het segment voor bedrijfsmatig onroerend goed.

Belangrijk in deze visie en positionering is de naadloze aansluiting bij de overige oplossingen van Aareon in Nederland zoals Trace & Treasury, Fox, Mareon en ShareWorX.

Over Aareon Nederland
Aareon Nederland is een toonaangevende aanbieder van gespecialiseerde software voor woningcorporaties en vastgoedbeheer-organisaties.

Als strategische business partner ondersteunt zij haar klanten bij het realiseren van hun huidige en toekomstige ondernemingsdoelstellingen door deze om te zetten in relevante, eigentijdse en toekomstbestendige ICT-toepassingen.
De oplossingen van Aareon Nederland worden gebruikt voor het managen van 557.170 verhuurbare eenheden in Nederland. Aareon Nederland is gevestigd in Emmen en heeft ongeveer 240 medewerkers in dienst.

Over Incit NL
Incit ontwikkelt al 40 jaar software voor financieel en vastgoedbeheer voor de Zweedse thuismarkt en sinds 10 jaar voor de internationale markt, waaronder Nederland. Met meer dan 375 klanten in alle geledingen heeft Incit een zeer solide marktpositie in Scandinavië én een groeiende marktpositie in Nederland. Incit is in 2013 onderdeel geworden van de Aareon Groep, één van de grootste aanbieders van ICT-oplossingen voor vastgoedbeheerders in Europa.

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2016 te bekijken.