Nieuw woonruimteverdeelsysteem WoningNet Holland Rijnland live

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

1 april 2014 is het nieuwe woonruimteverdeelsysteem WoningNet Holland Rijnland live gegaan. Deze nieuwe website van WoningNet maakt het zoeken naar een woning ook voor woningzoekenden in de regio Holland Rijnland transparant. Zij zien bijvoorbeeld direct wat hun kans is om de woning te krijgen.

Hans Al, voorzitter van de Vereniging Holland Rijnland Wonen: “Wij zijn zeer te spreken over de prettige samenwerking met WoningNet en het prachtige resultaat van onze nieuwe website voor woningzoekenden. Onze nieuwe site (www.woningnethollandrijnland.nl) maakt het mogelijk om vraag en aanbod snel en gemakkelijk samen te brengen en onze woningzoekenden optimaal te bedienen om een geschikte woning te vinden.

Inzicht in trends
De corporaties binnen Holland Rijnland gaan gebruik maken van het woonruimteverdeelsysteem en de bijbehorende website. Bovendien krijgen de corporaties beschikking over de managementinformatieproducten van WoningNet, waarmee ze direct inzicht krijgen in trends en ontwikkelingen in hun werkgebied, om daar vervolgens op in te kunnen spelen.

Bron: WoningNet