Nieuw intranet voor SSW

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Zig heeft voor SSW een nieuw intranet gerealiseerd. Met functionaliteiten zoals een agenda, prikbord, poll, smoelenboek en nieuws is het nieuwe intranet dé interne nieuwsbron van SSW geworden.

Medewerkers kunnen zelf documenten uploaden
Het intranet van SSW is zeer interactief. Medewerkers kunnen zelf agenda-items maken, reageren op de poll en op nieuwsberichten. Bovendien kunnen medewerkers zelf, front-end, documenten uploaden. Sander Wuis, medeweker communicatie & PR bij SSW, licht toe:“Medewerkers kunnen zelf verslagen van afdelingsoverleggen, jaarplannen en andere documenten uploaden op het intranet. Door het document de juiste categorie mee te geven wordt het document op de juiste pagina geplaatst. Op de homepage staat een lijst met de vijf laatste documenten die op intranet zijn geplaatst. Ons intranet is nu echt een belangrijk intern communicatiekanaal.”

“Informatie kan beter worden gescheiden”
“Het nieuwe intranet geeft ons ook de mogelijkheid om informatie beter te scheiden. Zo hebben belangrijke nieuwsberichten een prominente plaats gekregen maar er is ook ruimte voor de leuke nieuwtjes. Het prikbord geeft de medewerkers zelf de mogelijkheid om korte berichten op intranet te zetten.”

Bron: Zig Websoftware