NEH organiseert op 25 mei relatiemiddag 'in de cloud'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Voor de inmiddels meer dan 50 corporatieklanten in de NEH Cloud organiseert NEH op 25 mei 2016 van 12:00 tot 16:00 een relatiemiddag. Door deze middag blijven corporatieklanten aangehaakt op de laatste ontwikkelingen binnen Cloud en Beveiliging. 

Dit jaar worden naast de corporatieklanten van NEH ook alle corporaties die nog geen klant van NEH zijn uitgenodigd, omdat deze middag vol informatiedeling en kennis delen met corporatiecollega’s voor alle corporaties in Nederland interessant én belangrijk kan zijn. 

Tijdens een interactief middagprogramma gaat het bij de NEH Relatiemiddag om het delen van kennis en het met elkaar in contact brengen van corporatiecollega’s. Tijdens diverse sessies worden de aanwezigen voorzien van informatie, waarna er uitgebreide mogelijkheden worden geboden om als corporatiecollega’s met elkaar het gesprek aan te gaan. 

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de NEH Relatiemiddag?

  • MS Office 365 in de corporatie: Zoveel meer dan Word, PowerPoint en Excel. Iedereen heeft het erover, maar wat kan het voor u betekenen?
  • Lagere kosten door samenwerking: Regionaal ICT-platform Zuidwest ICT - Henk Stoutjesdijk van Stadlander neemt u mee. 
  • Hosted Voice: Uw telefooncentrale ontsloten vanuit de Cloud met meer functionaliteiten en 30-70% kostenverlaging op uw telefonie.
  • Beheer van de mobiele werkplek: De EMS-suite (waaronder Intune) waarin identiteitsbeheer, mobiel beheer en beveiliging centraal staan.
  • Informatiebeveiliging en WBP: Klaar voor Informatiebeveiliging en WBP. Wat betekent dit voor u en hoe kan NEH u hierin ondersteunen? 
  • NEH en 50 corporatieklanten:  Waar staat NEH en wat mag u als corporatie van ons verwachten de komende tijd?

Deze informatieve middag met corporatiecollega’s wordt georganiseerd in het BIT Datacenter in Ede. Op deze mooie en inspirerende locatie ervaren de aanwezigen de indrukwekkende infrastructuur en veiligheid die de Cloud, en het werken vanuit de Cloud, behelst.

En de Cloudbeleving gaat verder
Als extra Cloudbeleving ontvangen de “early birds” een “ticket naar de Cloud”. Bent u in het bezit bent van een ticket naar de Cloud, dan wordt u later dit jaar uitgenodigd om samen de Cloud in te gaan. De Cloud ingaan betekent een onvergetelijke ervaring te worden en het aantal te vergeven plaatsen is beperkt, dus meldt u direct aan!

Nog geen klant van NEH en wel graag aanwezig?
U bent van harte welkom. Samen zorgen we met deze dag voor meer eenduidigheid en samenwerking binnen de corporatiebranche. 

Aanmelden kan via marketing@nehgroup.com of via de Marketing NEH WhatsApp 06 2264 5798. Vermeldt u graag uw naam, woningcorporatie en functie van alle personen die u aanmeldt. Ook horen wij graag of we voor de lunch rekening moeten houden met enige dieetwensen. 

Bron: NEH

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH in de CorporatieGids 2016 te bekijken.