NEH op CorporatiePlein over innovatie en ontwikkeling

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De ontwikkelingen in de ICT gaan harder dan ooit en woningcorporaties geven aan behoefte te hebben aan innovatie. Graag gaan we op stand 57 het gesprek met u aan over innovaties als Hosted Voice, Office 365 en identiteitsbeheer en mobiel beheer.

Vandaag informeren we u over: Hosted Voice

Hosted Voice is uw telefooncentrale vanuit de Cloud en biedt u vast-mobiel integratie tegen lagere kosten. Deze totaaloplossing voor corporaties omvat vaste telefonie, mobiele telefonie, bedrijfstelefooncentrale en integratie van uw KCC oplossing. Daarnaast is Hosted Voice inzetbaar voor al uw medewerkers met een mobiel en vast toestel.

Met Hosted Voice van NEH kiest u voor het gemak en de eenvoud van een geïntegreerde totaaloplossing voor uw bedrijfstelefonie, tegen de beste prijs. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer te investeren in een telefooncentrale en alle gesprekken die uw medewerkers onderling voeren zijn inbegrepen, ook mobiel. Het voordeel is niet alleen financieel, de eenvoudige integratie van vast en mobiel zorgt er namelijk voor dat uw organisatie nog beter bereikbaar is.

Samen met Tele2 laten wij u op stand 57 graag zien wat de meerwaarde van Hosted Voice kan zijn voor uw corporatie.

Meer informatie
Wenst u voorafgaand aan het CorporatiePlein meer informatie te ontvangen omtrent Hosted Voice? Maak dit kan kenbaar via marketing@nehgroup.com.