NEH op CorporatiePlein over informatiebeveiliging en bewustzijn

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Privacybescherming en informatiebeveiliging staan steeds hoger op de agenda van corporaties. Omdat NEH deze ontwikkeling aanmoedigt kunt u tijdens het CorporatiePlein op stand 41 terecht om te bespreken hoe privacybescherming en informatiebeveiliging integraal onderdeel worden van uw bedrijfsvoering.

Bewustwording: Informatiebeveiligingsincidenten zijn aan de orde van de dag, waar in 93% van alle gevallen de menselijke factor een grote rol speelt. Juist uw eindgebruikers, veelal de onbewuste veroorzakers van beveiligingsincidenten en datalekken, zijn geholpen door bewust te worden van beveiligingsrisico’s en wat wel en vooral ook wat juist niet te doen.

Logging en auditing: En als er dan een incident heeft plaatsgevonden, hoe gaat u achterhalen wat er gebeurd is? Op stand 41 presenteert en demonstreert NEH wat te doen om incidenten te voorkomen en wat te doen als er toch een incident heeft plaatsgevonden.

NEH, zelf ISO27001 gecertificeerd, heeft zich gespecialiseerd op het gebied van de WBP en AVG en gerelateerde zaken zoals Privacy Impact Analyses en Risico Analyses. Ons team, inclusief security officer, is de hele dag aanwezig om uw vragen over informatiebeveiliging te beantwoorden.

Lees hier meer over over informatiebeveiliging en bewustzijn in het interview dat CorporatieGids onlangs had met onze Security Officer, “de grootste uitdagingen voor bijna elke organisatie? Phishing en cryptoware”.

Lees ook wat onze andere stands te bieden hebben:
CorporatiePlein stand 48: Kantoorautomatisering in de Cloud, of bij u op locatie
CorporatiePlein stand 57: Innovatie en Ontwikkeling

Meer informatie
Wenst u voorafgaand aan het CorporatiePlein meer informatie te ontvangen omtrent Informatiebeveiliging en bewustzijn? Maak dit dan kenbaar via marketing@nehgroup.com.

Bron: NEH

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH in de CorporatieGids 2016 te bekijken.