NEH beveiligt website met Extended Validation SSL-certificaat

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vanuit haar focus op informatiebeveiliging heeft NEH ook haar website naar een volgend niveau getild middels een Extended Validation (EV) SSL-certificaat. Het EV SSL-certificaat biedt de website de meest uitgebreide controle, waardoor ook hier de privacy van klanten geborgd wordt.

Op een website vol informatie over dienstverlening, klanten en actuele ontwikkelingen biedt NEH haar bezoekers de mogelijkheid om gemakkelijk in contact te komen middels contactformulieren. Daarnaast kunnen klanten van NEH op het klantportaal inloggen, om inzicht te krijgen in zaken als onderhoudsplanning, servicedeskverzoeken en klantrapportages. Door de inzet van het EV SSL-certificaat is de website van NEH betrouwbaar en beveiligd en zijn bezoekers verzekerd van een veilige overdracht van gegevens.“

Hoe herkent u een EV SSL-website? 
Als de hoogste 'klasse' van SSL op de markt, activeert het EV SSL-certificaat een aantal duidelijk zichtbare aanduidingen in de adresbalk van de browser, zoals: 
- De groene adresbalk
- Het webadres start met https://
- Een pictogram van het hangslot
- De naam van de organisatie die eigenaar is van de website 
- De naam van de certificaatautoriteit die het EV SSL-certificaat heeft verleend

Focus op informatiebeveiliging 
NEH, ISO 27001 gecertificeerd sinds 2015, stelt informatiebeveiliging als één van haar belangrijkste focuspunten in de ontzorging die zij aan haar klanten biedt. De wereld verandert constant en de dreiging vanuit het internet neemt alleen maar toe. Hiertoe heeft NEH onlangs tevens besloten te investeren in de veiligheid van haar Cloud-omgeving middels een Security Operating Center en Security Information and Event Management (lees nieuwsbericht hierover).

Bron: NEH Shared Services

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH in de CorporatieGids 2016 te bekijken