Narrowcasting voor Bergopwaarts

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Voor de woningcorporatie Bergopwaarts uit Deurne heeft Qvision een Narrowcasting oplossing geïmplementeerd. Met deze oplossing kan Bergopwaarts op verschillende schermen in het kantoor informatie op maat presenteren aan de bezoekers.

Door gebruik te maken van de multi publishing mogelijkheden van het cms Umbraco kan Bergopwaarts volledig zelfstandig meerdere narrowcasting kanalen inrichten. Zo is het mogelijk om op één scherm het aanbod te tonen en op een ander scherm het aanbod af te wisselen met nieuws en andere content. De narrowcasting kanalen ondersteunen allerhande vormen van content zoals nieuws, woningaanbod, foto’s en informatiepagina’s.

Om content te kunnen hergebruiken hoeft deze uiteraard niet te worden gekopieerd. Alle content wordt op één plek aangemaakt en onderhouden om deze vervolgens naar de gewenste kanalen te ontsluiten. Het grote voordeel hiervan is dat wijzigingen in de content centraal kunnen worden doorgevoerd waarna deze wijzigingen direct op alle kanalen zichtbaar zijn.

Naast de website en de narrowcasting kanalen heeft Qvision binnen hetzelfde cms nog meer kanalen voor Bergopwaarts ingericht! Houdt voor meer informatie het Qvision nieuws in de gaten.

Bron: Qvision