Naris: De NEXT step zetten in GRC

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Governance, Risk, Control; het zijn stuk voor stuk essentiële onderdelen voor woningcorporaties waar je grip op wilt hebben en waarover je in control wilt zijn. Maar hoe zet je als corporatie de volgende stap? Naris vertelt hier op 23 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken vooraf alvast met Jeroen Unger.

“De NEXT step nemen omtrent GRC betekent onder andere makkelijker, menselijker én datagedreven maken,” begint Jeroen het gesprek. “Benieuwd hoe wij dit doen? Kom dan zeker langs op onze stand waarbij we graag hierover vertellen én dit versterken met een presentje.”

NEXT step
Daarnaast onderbouwt Naris de volgende stap met verschillende kennissessies. “De thema’s die je tegenkomt in de praktijk zijn vaak de lage betrokkenheid van de eerste lijn, rapportages en cyclisch werken als GRC-professional. Naris neemt de NEXT step in het ondersteunen hiervan en zal dit tijdens de kennissessie uitgebreid laten zien. Met een moderne en professionele aanpak kunnen we je helpen juist deze thema’s te adresseren. Het eenvoudig maken voor de eerste lijn zodat ze alleen hoeven te doen wat voor hen relevant is, eenduidige rapportages maken waarmee je gemakkelijk in- en uit kunt zoomen en duidelijke workflows; hiermee komen corporaties makkelijk op het NEXT niveau.”

Naris is te vinden op stand 9 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Naris