Movin'U: "Integrale benadering essentieel bij regierol onderhoud"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het onderbrengen van onderhoud bij ketenpartners. Het is een stap die veel corporaties anno 2016 maken, maar hoe houd je de grip op vastgoed en creëer je inzicht in de werkwijze van het proces? Movin'U levert de ICT hiervoor, en wil de bezoekers van CorporatiePlein hier meer over vertellen. Maarten Arts: "Maak het onmogelijke mogelijk."

Het 'regisserend opdrachtgeverschap' welke corporaties door de regierol op zich nemen vereist volgens Maarten andere competenties. "Denk aan leiderschap en vooral slimme systemen voor een integrale benadering. Corporaties gaan hiermee voor kostenbesparing, maar het is zaak het kwaliteitsniveau niet uit het oog te verliezen."

Verlengstuk
"Wij verwachten dat corporaties de komende jaren meer procesgestuurd gaan werken en samenwerken met ketenintegratie waarbij ketenpartners een verlengstuk worden. Corporaties gaan daarvoor meer investeren in ICT die aansluit op deze processen. Movin'U denkt daarbij een dimensie verder en geeft met haar innovatieve software niet alleen de juiste handvatten om grip te krijgen en houden op vastgoed, maar zorgt ook voor een andere kijk op processen in de organisatie. Zo kunnen corporaties bijvoorbeeld automatisch één of meerdere reparatieverzoeken van een klant in één afspraak plannen, en ook de automatische bundeling van werkopdrachten op fondscode en self-billing behoren tot de mogelijkheden. Met zes bouwstenen weten wij je complete vastgoedproces te digitaliseren en automatiseren."

"Wij nodigen de bezoekers uit die net als wij een dimensie verder willen denken, en het onmogelijke mogelijk willen maken. Laat je verrassen op onze stand, want ook jij kunt excelleren."

Movin'U is op CorporatiePlein te vinden op stand 2.