Motion10 organiseert evenement over het dataplatform

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Een geïntegreerd dataplatform zorgt ervoor dat u als organisatie wendbaar en flexibel kunt opereren. Een data-gedreven organisatie kan razendsnel inspelen op veranderende behoeften, wensen en gedrag van de klant.

De cloud is een goed hulpmiddel om uw organisatie wendbaar en flexibel te maken. Applicaties en architecturen in de cloud zijn immers meer flexibel dan on premises; u betaalt voor hetgeen u gebruikt, u heeft altijd de laatste functionaliteit en beveiliging tot uw beschikking en alles is vrijwel oneindig schaalbaar. Een cloud of hybride dataplatform is daarmee ook bij uitstek de plek om uw data op te slaan en te analyseren.

Op 17 november 2016 organiseert Motion10 een evenement over dit specifieke onderwerp: het dataplatform, de eerste stap naar een data-gedreven organisatie. Laat u tijdens dit evenement inspireren door een visieverhaal over data-gedrevenheid, een case uit de praktijk en een concreet stappenplan om data gedreven te worden.

De locatie is de 42ste verdieping van “De Rotterdam”, met uitzicht op Rotterdam.

Programma
13:00 – 13:30 uur Inloop (inclusief lunch)

13:30 – 13:45 uur Welkom en opening

13:45 – 14:30 uur Visie over data-gedreven organisaties. Waarom is het belangrijk om een data-gedreven organisatie te worden/zijn?

14:45 – 15:30 uur Waarom Dura Vermeer koos voor een geïntegreerd dataplatform? Tijdens deze sessie leert u meer over een geïntegreerd dataplatform waarbij systemen op flexibele wijze worden verbonden en ontsloten d.m.v. een robuuste Microsoft BI oplossing.

15:45 – 16:30 uur: Hoe richt u uw dataplatform in? Wat zijn de te nemen stappen om data-gedreven te worden? Tijdens deze sessie krijgt u concrete voorbeelden te zien.

16:30 – 17:30 uur Netwerkborrel op 150 meter hoogte met mooi uitzicht op de stad Rotterdam

Voor wie is dit evenement bedoeld?
Voor C-level en management: CIO, CFO, BI-managers, IT-managers, Informatie-managers, Programma-managers, Finance-managers en Controllers. Tijdens dit evenement krijgt u uitgebreid de kans om met elkaar te sparren over de mogelijkheden.

Waarom deelnemen aan dit evenement?
Als u inspiratie en informatie wilt opdoen over het dataplatform in de cloud of hybride. Als u overweegt om met uw organisatie data-gedreven te worden of daar misschien al mee bezig bent. Schrijf u in voor dit evenement bij Motion10 op donderdag 17 november 2016 in Rotterdam.

Aanmelden
Aanmelden voor het evenement kan via de website van Motion10.

Bron: Motion10

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Motion10 in de CorporatieGids 2016 te bekijken.