Motion10 organiseert 'EBC: De Slimme Corporatie'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In samenwerking met Microsoft organiseert Motion10 voor de derde keer een Executive Briefing Center voor woningcorporaties. Staan thema’s als digitaal samenwerken, de moderne service organisatie, management informatie en het beveiligen van data bij u ook op de agenda? Laat u inspireren tijdens dit evenement en reis mee naar Brussel óf Rotterdam.

Meer productiviteit en effectiviteit binnen een woningcorporatie
Naast thema’s als digitaal samenwerken en business intelligence komen er nieuwe onderwerpen aan bod zoals het beveiligen van data en ICT infrastructuur met Azure. Door middel van de praktijkcases krijgt u inzicht in de best practices en worden nuttige “lessons learned” gedeeld.

De sessies gaan o.a. in op:
·         Trends en ontwikkelingen in de woningcorporatiemarkt: de visie van Microsoft.
·         Digitaal samenwerken; de productiviteit laten stijgen met Office 365.
·         Adoptie van Office 365; hoe krijg ik mijn mensen zo ver dat ze ermee werken?
·         Business Intelligence; slimme inzichten in grote hoeveelheden (on)gestructureerde data.
·         ICT infrastructuur met Azure; alles over security, backup/restore en de citrixproblematiek.

De EBC zal plaatsvinden op 19 en 20 mei 2016. Voor dit evenement willen wij bij meerderheidsstem van de aanmelders bepalen op welke locatie we het evenement organiseren. Op het inschrijfformulier vindt u de keuzemogelijkheden: het Microsoft Executive Briefing Center in Brussel, of het Experience Center in het kantoor van Motion10 in Rotterdam. 

  • De studiereis bestaat uit sessies waar demo's en presentaties gehouden worden door Microsoft executives maar ook IT-managers en projectleiders van woningcorporaties. Er is ook veel tijd om vragen te stellen, feedback te geven en relaties op te bouwen met uw ketenpartners. 
  • De groep bestaat uit beslissers op het snijvlak van IT en de business. Bijvoorbeeld Hoofd IT, of Business Information Managers die op zoek zijn naar inzichten om op strategisch niveau een visie te vormen en daardoor beter onderbouwde beslissingen te kunnen nemen. 
  • Waarom deelnemen? Om proactief te kunnen anticiperen op de vragen die uw woningcorporatie door de maatschappij en de snelle digitalisering gesteld worden. Slimme toepassingen van nieuwe technologieën kunnen ervoor zorgen dat uw corporatie klaar is voor de toekomst. U verkrijgt de juiste informatie en spreekt de juiste mensen. U krijgt inzicht in de koers die Microsoft vaart.

De opzet van dit evenement biedt u ten slotte natuurlijk uitgebreid de mogelijkheid om uw ervaringen en ideeën uit te wisselen met vakgenoten.

Ter voorbereiding alvast inspiratie opdoen? Download de gratis whitepaper "De Digitale Corporatie" over IT-strategie voor woningcorporaties. 

Bron: Motion10

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Motion10 in de CorporatieGids 2016 te bekijken.