Mitros neemt vier nieuwe projectenwebsites in gebruik

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Zig realiseerde onlangs verschillende projectenwebsites voor Mitros. Overzichtelijke subsites waar de corporatie huurders over verschillende (onderhouds)projecten doelgroepgericht en efficiënt op de hoogte kan houden.

Nieuwsbrieven, updates, contactpersonen en meer
Op de projectenwebsites kunnen huurders een duidelijk overzicht vinden van eventuele nieuwsbrieven, planning, documenten, updates, veelgestelde vragen en bijvoorbeeld contactpersonen. Het beheer vindt plaats in TYPO3, dezelfde omgeving waar ook het beheer van de website van Mitros plaatsvindt. Wel zo handig.

“De projectwebsites zijn eenvoudig te beheren in TYPO3”
“We merkten dat we specifieke informatie bedoeld voor de bewoners in een grootschalig onderhoudsproject niet kwijt konden op de website. De projectwebsite biedt ons de mogelijkheid om alle informatie over het project, hoe gedetailleerd ook, overzichtelijk online te plaatsen. Zo kunnen de bewoners van de woningen uit zo’n project altijd de meest actuele informatie nalezen. Daarnaast heeft het plaatsen van een filmpje veel voordelen, iets wat in een papieren nieuwsbrief niet kan. De projectwebsites zijn eenvoudig te beheren in TYPO3, in dezelfde boomstructuur en werkt hetzelfde als onze corporate website. Als we een nieuwe nodig hebben is één seintje naar Zig voldoende om binnen een paar dagen een nieuwe projectsite in de lucht te hebben.“ – aldus Merel Verkerk, communicatieadviseur bij Mitros.

Benieuwd?
Neem dan een kijkje op de projectenwebsites van de Rode Driehoek,Halve Maan, Spinozaplantsoen en A Cappella.

Bron: Zig Websoftware