Mini-symposium 'hoe digitaal wilt u zijn?'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De klant digitaal zelf meer laten regelen leidt tot besparingen. Het klinkt eenvoudig. Maar wat komt er bij kijken om dit te realiseren? In onze visie op De Digitale Corporatie geven wij u de juiste handvatten om de richting en de kaders in uw eigen organisatie vast te stellen als fundament voor een succesvolle online strategie.

Op de CorporatieGids LIVE kennisdagen van 8 en 15 april jl. hebben wij gedurende 2 x 20 minuten onze visie op de digitale corporatie mogen toelichten. Veel te kort natuurlijk. Om die reden organiseren wij op 26 juni een mini-symposium waarin wij echt aandacht besteden aan de succesfactoren om te komen tot een digitale corporatie. Niet alleen de theorie maar ook de praktijk komt aan bod; Havensteder en Rochdale zullen hun ervaringen met u delen.

Wat komt er aan bod?
U kunt antwoorden verwachten op vragen als:

  • Hoe neemt u uw klanten mee in uw digitale visie?
  • Waarmee moet u rekening houden bij het implementeren van de digitale klantafhandeling?
  • Wat is de relatie en de samenhang met het I&A of informatisering beleid?

Voor Wie?
Het mini-symposium is in het bijzonder gericht op managers en medewerkers die zich onder andere bezig houden met en zich verantwoordelijk voelen voor:

  • Marketing en communicatie
  • Klantcontacten
  • Informatisering en automatisering
  • Wonen
  • Verhuur

Maar ook voor andere geïnteresseerde corporatiemedewerkers.

Wat levert het u op?
Havensteder, Rochdale, HC&H Klantadvies en HC&H Consultants delen hun visie en ervaringen met u. Maar mocht u ervaring hebben met de invoering van selfservices, portals of andere communicatieplatforms dan hopen wij dat u dat met de aanwezigen wilt delen. Kortom: het levert veel op!

Waar en wanneer?
Beatrix Theater in Utrecht op donderdagmiddag 26 juni 2014, aanvang om 13.30 uur.

Wat kost het?
Uw treinkaartje. Wij vragen geen financiële bijdrage voor de deelname aan dit mini-symposium.

Aanmelden?
Met het oog op de verwachte belangstelling adviseren wij u om uzelf zo snel mogelijk aan te melden. Uw deelname is pas definitief nadat wij deze per e-mail bevestigd hebben. Deze mail ontvangt u direct na het versturen van het aanmeldformulier. Dit mini-symposium is alleen toegankelijk voor corporatiemedewerkers.

Bron: HC&H Consultants