Met Machine Learning betere beslissingen?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat het vak van vastgoedprofessionals in hoog tempo innoveert. Zo doen Big Data, Data Analytics, Artificial Intelligence, Data Visualization, Machine Learning, Location Intelligence en Blockchain hun intrede in de vastgoedsector.

Reasult speelt hierop in door voortdurend met haar klanten te werken aan haalbare business cases voor de toepassing van nieuwe technologieën. Zo maken we het werk van vastgoedprofessionals slimmer, makkelijker en leuker te maken. Wij stellen onszelf onder andere de vraag: “Is het mogelijk door inzet van nieuwe technologieën vastgoedprofessionals te helpen betere besluiten te nemen?”. Hierbij focussen wij ons primair op Machine Learning en het verbinden van interne data met externe data. Zo bent u in staat bent sneller en efficiënter tot betere besluiten te komen.

Ons pionierswerk heeft tot nu toe geleid tot een aantal experimentele projecten. Op 20 december a.s. delen we de eerste resultaten tijdens een eerste bijeenkomst in een select gezelschap. Delen is vermenigvuldigen. Heeft u een goed idee en de data? Dan horen wij dat graag en helpen wij u daar handen en voeten aan te geven. Denk groot, durf te dromen!

Bron: Reasult

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Reasult te bekijken