Martijn – Passievolle workaholic met ambitie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Samen sterker! Ik ben op zoek naar een slimme en ervaren dame die samen met mij het nieuwe powerkoppel van Nederland wil vormen. Je bent een partner die er altijd voor mij is en die ik kan vertrouwen. Ik heb een erg uitgebreid zakelijk leven, waarin ik soms het overzicht mis. Hierdoor ben ik erg druk en zoek ik iemand die mij ondersteunt. Geef jij mij weer rust?

Over mij - workaholic, duizendpoot en sociaal
Mijn passie is mijn werk, dit doe ik graag en doe ik goed. Ik bouw, beheer en verhuur woonruimtes, daarom heb ik vaak meerdere projecten tegelijk lopen. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat iedereen positief tegen mij aankijkt. Ik hecht veel waarde aan collega’s, zakelijke partners en klanten.

Over jou - expertise, focus & sturing
Wat ik zoek in een partner? Iemand die niet bang is voor een persoonlijk gesprek, maar die het tegelijkertijd niet erg vindt om digitaal te communiceren. Ik werk veel, maar jij ook, dus elkaar virtueel bereiken moet geen probleem zijn.

Soms ben ik zo druk, dat ik het overzicht kwijt ben en niet toe kom aan mijn hoofdtaken. Dan heb ik drie agenda’s door elkaar lopen en heb ik een hele waslijst aan dingen te doen. Jij bent dan mijn Noorderster, die mij altijd in de juiste richting stuurt.

Jouw expertise maakt jou een goede sparringpartner. Jij praat mij bij en staat je mannetje in een goede discussie. Durf jij mij te wijzen op andere mogelijkheden?

Interesses – reizen & technologie
Reizen – Vrijheid, mobiliteit en flexibiliteit, dat is mijn ding. Ik neem je graag met me mee om samen te gaan verkennen.

Technologische snufjes - Ik ben er dol op, gebruik er veel, maar weet ze niet allemaal te koppelen. Ben jij handig met de nieuwste technologieën?

Koffie?
Wat ik nog niet heb gezegd, ik ben gek op koffie. Laten we samen een bakkie doen en elkaar leren kennen!

Bron: CorporatieGids 2018 | Foto: Kubion