Management Buy In bij Itris

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De successen en groei van Itris, toonaangevende leverancier van informatiesystemen voor de woningcorporatiesector, hebben ertoe geleid dat Rob van der Salm, Ad van der Leeden en Pim Kamstra per direct, via een management buy-in, leiding gaan geven aan Itris BV. Deze managers hebben ruime ervaring met de ontwikkeling, verkoop en dienstverlening van standaard oplossingen voor niche markten.

(v.l.n.r.) van der Zee, Pim Kamstra, Ad van der Leeden, Rob van der Salm en Remco van Niekerk (niet op de foto Bob Jansen)

Het nieuwe managementteam kiest bewust voor Itris en het marktsegment woningcorporaties. Zij gaan de ViewPoint oplossing verder optimaliseren, doorontwikkelen en de klanttevredenheid (service) verbeteren. Hierdoor kunnen corporaties adequaat inspelen op de snel veranderende omgeving en ontwikkelingen in het segment.

Rob van der Salm, algemeen directeur, zegt hierover: ‘ViewPoint heeft zich bewezen als oplossing voor zowel grote- als middelgrote corporaties. Viewpoint GO! biedt kleinere corporaties de mogelijkheid om snel en volledig ontzorgd gebruik te maken van het meest innovatieve informatiesysteem voor corporaties. Wij gaan het bestaande portfolio doorontwikkelen op gebieden zoals mobile computing, zaakgericht werken, SAAS, business intelligence en rapportage. Op deze wijze bieden wij de meest complete totaaloplossing in de markt en voldoen wij aan de vraag van uiteenlopende type corporaties’.

De voormalige aandeelhouders van Itris blijven nauw betrokkenen krijgen een andere rol binnen de organisatie, delen hun kennis, waardoor continuïteit geborgd is voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Richard van der Zee vult aan: “Dit geeft rust en biedt onze klanten zekerheid. De Itris strategie om DE leverancier te zijn voor de Nederlandse woningcorporaties blijft recht overeind. “

Commercieel directeur, Pim Kamstra, concludeert: “Wij zijn de enige leverancier met 100% focus op woningcorporaties. Wij willen dan ook als Nederlandse speler doorgroeien naar de top 3 in het segment. Er liggen absoluut kansen voor ons. Wij spelen in op de digitale dienstverlening aan de huurder en bieden hiervoor een uitgebreide lokaal intensieve (dus Nederlandse) totaaloplossing.”

Bron: Itris