Maasvallei live met Itris ViewPoint

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In mei heeft Maasvallei gekozen voor Itris ViewPoint. De unieke combinatie van volledigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit gaf daarbij de doorslag. Maar ook als ICT-partner bleek Itris de winnaar van de selectie. De grondige kennis van de corporatiemarkt en de drive om klanten daadwerkelijk te helpen gaven het vertrouwen dat Itris Maasvallei kan ontzorgen en helpen haar ambities te realiseren.

Trots kondigen wij aan dat Maasvallei nu al live is met ViewPoint. Binnen exact 6 maanden heeft Maasvallei samen met Itris naar dit punt toegewerkt. Niet alleen dit behaalde resultaat telt, maar ook de manier waarop deze Best Practice implementatie heeft plaatsgevonden is van belang.

Dit is wat Frans Crijns, directeur-bestuurder van Maasvallei hier zelf over zegt:
“Itris heeft in alle opzichten de verwachtingen die ze ons in mei hebben gepresenteerd waargemaakt. Het gaat dan met name om de inzet en de kwaliteit en deskundigheid van het team dat Itris heeft ingezet. Zij hebben een echt goed ingewerkt team en hebben veel ervaring met implementeren. De sfeer is uitstekend en de samenwerking met onze mensen in de organisatie was zonder meer vruchtbaar en constructief. Ook de samenwerking met de ons ingehuurde projectleiding VVA automatisering verliep heel soepel. We beschikken met ViewPoint nu over een modern, compleet en gebruikersvriendelijk systeem. Onze klanten zullen hier de vruchten van kunnen plukken. En daar gaat het om.”

Op de foto: Frans Crijns en Richard van der Zee

Bron: Itris

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2014 te bekijken.