Maasvallei kiest voor Itris

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Maasvallei brengt wonen tot leven! Deze klantgerichte corporatie uit Maastricht met circa 4.000 woningen in bezit en beheer gonst van de ambities. Kwaliteit van woningen en woonomgeving zijn belangrijke doelstellingen. Maar ook de kwaliteit van de dienstverlening en de samenwerking in de keten staan hoog in het vaandel.

Om de ambities waar te kunnen maken, was een nieuw primair bedrijfsinformatiesysteem een vereiste. Bij de selectie van het nieuwe systeem is Maasvallei erg grondig te werk gegaan.

De selectie kent meerdere winnaars: Itris ViewPoint kwam als beste primaire systeem uit de bus. De unieke combinatie van volledigheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en beheersbaarheid gaf daarbij de doorslag. Maar ook als ICT-partner bleek Itris de winnaar van de selectie. De grondige kennis van de corporatiemarkt en de drive om klanten daadwerkelijk te helpen geven het vertrouwen dat Itris Maasvallei kan ontzorgen en helpen haar ambities te realiseren. Maar de overall winnaar is natuurlijk Maasvallei. Zij zijn de komende jaren verzekerd van het beste systeem voor woningcorporaties!

Maasvallei heeft gekozen voor een best practice implementatie. Dat betekent een korte doorlooptijd en een minimale belasting voor de organisatie. Daarnaast zal Maasvallei ook gebruik gaan maken van de Itris Cloud-omgeving. Hierdoor wordt een zorgeloos beheer gewaarborgd en blijft de total cost of ownership transparant.

www.maasvallei.nl

Frans Crijns (Maasvallei) en Richard van der Zee (Itris) bezegelen de samenwerking voor de komende jaren.

Bron: Itris