Luxs: Altijd inzicht in je vastgoed met ons 360º pandbeeld

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Inzicht hebben in je vastgoed. Voor corporaties is het een continu streven, maar hoe realiseer je dat nu echt? Luxs helpt hen hierbij met hun 360º pandbeeld en vertelt hier op CorporatiePlein meer over. Voorafgaand aan de beurs spraken wij alvast met co-founder Kris Spitsbaard over wat bezoekers op de stand van Luxs kunnen verwachten.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Voor veel woningcorporaties is het handmatig registreren van alle vastgoedgegevens een hoop gedoe. Wij helpen woningcorporaties om vastgoedprocessen efficiënter en simpeler te maken. Door de invoer van vastgoedregistratie te automatiseren, halen we de fouten uit het proces en krijgen corporaties altijd, overal en in één oogopslag inzicht in hun vastgoedportefeuille. We brengen de data van alle betrokken leverancierspartijen samen en zorgen dat het altijd up-to-date is. Zo kunnen corporaties datagedreven besluiten nemen.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Op onze stand is er extra aandacht voor de woningwaardering en de NEN2580. Woningwaardering is een actueel topic voor corporaties. Iedereen die wil weten hoe Luxs kan helpen om gegevens vast te leggen en bij te houden voor het bepalen van huurpunten en de oppervlakte metingen, kan bij ons terecht.

Een ander belangrijk topic waar mensen informatie over kunnen inwinnen is de samenwerking door de gehele keten, tussen corporaties, leveranciers en andere stakeholders rondom vastgoedregistratie. De applicatie van Luxs zorgt ervoor dat mensen beter met elkaar kunnen samenwerken, door de hele keten heen. We hebben een slimme en integrale aanpak voor het automatiseren van vastgoeddata met de laatste technologieën. Het doel is dat iedereen in de keten daar van profiteert en dat het samenwerking stimuleert.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Naast onze applicatie stimuleren we ook op andere niveaus samenwerking, zoals het organiseren van Round Tables op onderwerpen als woningwaardering en AI, waardoor corporaties van elkaar kunnen leren. We merken dat daar veel behoefte aan is. Bezoekers kunnen zich tijdens CorporatiePlein hiervoor op onze stand inschrijven.

Luxs is op CorporatiePlein te vinden op stand 58.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Luxs