l'escaut woonservice kiest selfserviceportal voor HR

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporatie l’escaut woonservice uit Vlissingen heeft haar contract met Centric verlengd. Het betreft de HR- en salarissystemen PersMaster en PayMaster die sinds 2002 in gebruik zijn.

Daarbij gaat de Zeeuwse corporatie voor het eerst gebruikmaken van YouPP, de self-serviceportal voor medewerkers, management en HR-professionals.

Om de organisatie aan de nieuwe manier van werken te laten wennen, besloot de corporatie YouPP gefaseerd te implementeren. Begonnen wordt met de standaardprocessen en de module Declaraties. Hiermee verwacht l’escaut de papierstroom en administratieve handelingen te verminderen en het gemak voor zowel leidinggevenden als medewerkers te verhogen.

Marjolein Burlage, personeelsfunctionaris bij l’escaut woonservice: “Wij willen medewerkers meer zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid geven bij het uitvoeren van de werkzaamheden. We hebben daarom het Nieuwe Werken ingevoerd waarbij digitaal werken een belangrijke factor vormt. Selfservice op het gebied van personeelszaken geeft medewerkers de regie over de eigen gegevens. Op basis van de goede ervaring met Centric hebben wij gekozen voor een langdurige overeenkomst.”

Bron: Centric