LEKSTEDEwonen vernieuwt outsourcingscontract met NEH Shared Services

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Sinds 2009 besteedt LEKSTEDEwonen haar kantoorautomatisering uit aan NEH. Op 10 november 2014 heeft de directie van LEKSTEDEwonen, tijdens een bezoek aan het NEH kantoor in Leusden, haar contract verlengd voor een nieuwe periode van vijf jaar inclusief een uitbreiding in de uitwijkdienst.

LEKSTEDEwonen geeft aan met een zeer goed gevoel terug te kijken op de eerste vijf jaar van de samenwerking tussen de woningcorporatie en NEH. “We hebben geen omkijken meer naar de ICT, omdat jullie het ontzorgen echt hebben waargemaakt.” Daarbij heeft NEH kennis van alle pakketten die woningcorporaties gebruiken, wat maakt dat we onze ICT echt aan jullie kunnen toevertrouwen. We zijn al met al zeer tevreden met de samenwerking, zoals deze nu is vormgegeven”, aldus Henk Kooij, Manager Financiën bij LEKSTEDEwonen.

“Langdurige relaties vinden wij enorm belangrijk en wij zien de samenwerking met NEH voor de volgende vijf jaar dan ook met vertrouwen tegemoet”, voegt Ed de Groot, Directeur-Bestuurder bij LEKSTEDEwonen, daaraan toe.

Foto: Ed de Groot en Jan Pieter Cleveringa ondertekenen contract, onder goedkeurende blik van NEH's kernwaarde.

Bron: NEH

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH in de CorporatieGids 2014 te bekijken.