Lange leve de huurder!

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties vervullen een belangrijke maatschappelijke taak. Samen biedt u goede en betaalbare huisvesting voor ongeveer 2,4 miljoen huishoudens in Nederland. Bovendien investeert u in maatschappelijk vastgoed en in talrijke initiatieven in het belang van de publieke zaak.

Door politieke, financiële en maatschappelijke druk moet u tot een omslag komen in het organiseren en inrichten van uw corporatie. Dat vraagt om een nieuwe invulling van uw bedrijfsmodel, bedrijfsvoering, financiering en toezicht. Bovendien is de kanteling van maatschappelijke onderneming naar een belangengemeenschap ingezet. Vanuit een duidelijke positie en handelend vanuit de belangen van uw huurders worden wederkerige samenwerkingsrelaties met stakeholders van binnen én buiten de sector, opgebouwd.

Het BlomBerg Instituut, initiatiefnemer van de Vanenburg Bestuurdersoverleggen Woningcorporaties, daagt u uit om uw organisatorisch verandertraject en/of uw innovatieve samenwerkingsinitiatieven in de spotlights te plaatsen. Wat zijn uw leerervaringen en successen als gevolg van uw friskijken en het anders durven denken? Wat merken uw huurders van de keuzes die u hebt gemaakt? Het Vanenburg Bestuurdersoverleg Woningcorporaties biedt u een hoogwaardig platform om uw inspirerende projecten met uw collega-bestuurders te delen én om mee te dingen naar de Vanenburg Corporatie Award 2014!

Aanvullende informatie

Een inschrijfformulier en interviewformulier staat op
ww.bestuurdersdebat.nl/woningcorporaties.
Uw project insturen kan ook via deze link.

Bron: Blomberg Instituut