Kubion: Corporatiemedewerkers ondersteunen met nieuwe communicatiemogelijkheden

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Hoe kunnen nieuwe communicatiemogelijkheden woningcorporaties ondersteunen­ en hun medewerkers meer laten doen in minder tijd? Op 27 september vertelt Kubion over het gebruik van ‘slimme applicaties’ tijdens CorporatiePlein, en wij spraken daar voorafgaand aan de beurs  alvast over met de oprichters van Kubion: Frank Blom en Bart van Haren.

Volgens Kubion worden professionals in de toekomst steeds meer en beter ondersteund door slimme applicaties. Frank: “Dankzij nieuwe technieken word je geholpen met het interpreteren van berichten en het communiceren met klanten. Zo kunnen corporatiemedewerkers meer doen in minder tijd.”

“Met deze extra tijd kunnen corporaties zich nog meer richten op de kwaliteit van haar producten, zoals huurwoningen, excelleren in de dienstverlening naar klanten en haar medewerkers ondersteunen in de wijk. Juist door de ondersteuning van nieuwe technieken, kun je meer aandacht besteden aan je klanten.”

Moderne manier van werken en communiceren
“Tijdens CorporatiePlein willen wij bezoekers verrassen door een nieuwe, innovatieve en moderne manier van werken en communiceren via WhatsApp en Messenger,” vertelt Bart. “Ervaar bij ons op de stand hoe je als klant en medewerker wordt ondersteund door slimme fotoherkenning, ingenieuze tekstsuggesties en het gemak van multichannel dienstverlening. Tussen 10:00 en 14:00 vertellen wij hier ieder uur over tijdens een korte pitch, waarbij de eerste 25 bezoekers een koptelefoon ontvangen voor onze ‘silent disco’.”

“Daarnaast kunnen bezoekers bij ons op de stand ook praten met onze Kubion collega’s – te herkennen aan de felgekleurde sneakers – over al onze producten en mogelijkheden. En natuurlijk ligt er – net als vorig jaar – weer kilo’s chocolade klaar!”

Bron: CorporatieMedia | Foto: Kubion

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

Kubion is op CorporatiePlein te vinden op stand 52