Koolibri: "Sneller ontwikkelen door flexibele laag rond robuuste ERP-kern"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De corporatiesector wordt steeds dynamischer. Dat stelt Robert Daniëls, werkzaam bij integratiespecialist Koolibri. Het bedrijf voorziet grote ontwikkelingen aan de horizon, en wil corporaties hierbij helpen met haar integratieplatform Mulesoft, waarover het meer vertelt op 22 september tijdens CorporatiePlein.

"Wij zien in de corporatiebranche grote ontwikkelingen als een snel groeiende digitale wereld en meer selfservice voor de huurder," begint Robert. "Dit zie je terug in allerlei applicaties en apps. De behoefte aan koppelingen zal daardoor de komende jaren sterk toenemen."

Flexibele laag
Robert licht de voorspelde ontwikkelingen toe: "Deze zullen zich steeds meer richten op het '2-Speed-IT-model', wat eigenlijk betekent dat er wordt gekozen voor een robuuste ERP-kern en een flexibele laag aan de buitenkant. Corporaties zullen daarom niet langer hoeven te wachten op aanpassingen binnen hun ERP-systeem, maar op zoek gaan naar oplossingen die direct geïmplementeerd kunnen worden."

CorporatiePlein
Koolibri speelt in op deze ontwikkelingen door het leveren van koppelingen om deze flexibele laag te faciliteren. Robert: "Tijdens CorporatiePlein willen wij bezoekers de mogelijkheden van MuleSoft laten zien, en gaan graag met hen in gesprek over wat de mogelijkheden zijn om te integreren binnen hun organisatie."

Koolibri is op CorporatiePlein te vinden op stand 33.