Kontek, het nieuwe 'zusje' van Ibis

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Kontek is als advies- en tekenmanagementbureau actief in de Nederlandse bouw-, installatie- en vastgoedmarkt. Met ruim 70 medewerkers op onze vestigingen in Hoofddorp, Eindhoven en Budapest zijn wij specialist in het inventariseren van vastgoedbezit en het adviseren op het gebied van onderhoud, kosten en duurzaamheid. Kortom, onze gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat u ‘Inzicht in uw vastgoed’ krijgt.

Kontek en Ibis hebben in de afgelopen tijd vele malen succesvol samengewerkt. Zo hebben we onder meer voor woningcorporatie Mitros ruim 20.000 eenheden geïnventariseerd en van een meerjarenonderhoudsraming voorzien. Alleen door optimale inzet van IBIS-MAIN en inspectietools hebben wij deze enorme klus in minder dan 4 maanden geklaard!

Waarom kiest u voor Kontek:
Onze professionals met hands-on mentaliteit hebben het juiste antwoord op uw vastgoedvraagstuk. Van een NEN 2580 tekening tot een volledig BIM model. Van een MJOP voor 30.000 woningen tot costengineering binnen een PPS project. Voor wie werken wij:

Kontek werkt voor eigenaren, beheerders, beleggers en gebruikers van Vastgoed zoals zorginstellingen, woningcorporaties, banken, aannemers , overheden en private partijen.

logo-swz-mitros-olgv-gemeenterotterdam-bouwbedrijven-jongen

Referentieprojecten:

Met een innovatieve aanpak van voorraadvraagstukken door gebruik te maken van slimme automatiseringsoplossingen en vernieuwende technieken, zijn wij in staat onze dienstverlening tegen een optimale kosten-kwaliteitverhouding aan te bieden.

Bron: Ibis