Kennismiddag in (online) dialoog met je huurder met exclusieve bekendmaking KWH-Webmonitor

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Kijkt u maar op de website’, is het antwoord dat steeds meer huurders krijgen. Want klantenportals, informatie alleen digitaal, of zelf online afspraken inplannen, wordt steeds normaler. Corporaties maken grote stappen in het online bedienen van hun huurders. Maar is de corporatie wel digitaal klaar voor de toekomst? Of zijn er nog grote stappen te maken? Dat zal tijdens deze middag naar voren komen bij de eerste bekendmaking van de KWH-Webmonitor. Daarnaast volop nieuwe inzichten op dit thema: hoe benut je de kansen die online klantbediening met zich meebrengt? Hoe ga je de online dialoog aan met je de huurder? Hoe ga je om met al die verschillende (nieuwe) kanalen? En: wat is er nodig om te ontwikkelen tot een communicatieve corporatie?

Programma
In een bomvol en afwisselend programma verken je het onderwerp ‘In (online) dialoog met je huurder’. Aan het einde van de dag ga je zeker naar huis met tips en best practices die je direct toe kunt passen om de online dienstverlening binnen jouw corporatie een stap verder te brengen. Met onder andere:

  • Uitkomsten KWH-Webmonitor; welke corporaties scoren op online dienstverlening? En wat kunnen we leren van de uitkomsten?
  • Digitale portals, twitter, facebook... De laatste jaren zijn er steeds meer kanalen bij gekomen. Hoe stuur je hier goed op, zodat het bijdraagt aan betere dienstverlening?
  • Een communicatieve organisatie, wat is dat eigenlijk? En hoe kun je jouw corporatie communicatiever maken?
  • Corporatie Havensteder betrekt de hele organisatie bij de online dialoog met hun huurder. Hoe doen ze dat?
  • Tips & trucs rondom online dienstverlening die je direct binnen jouw corporatie toe kunt passen

    Bekijk voor het hele programma de flyer van deze kennismiddag.

Waar en wanneer?
Donderdag 12 juni 13.00 uur - 17.00 uur, het Corporatiehuis in Rotterdam.
Routebeschrijving naar het Corporatiehuis

Aanmelden of meer informatie:
Deelname is gratis. Zowel leden van KWH als niet-leden zijn van harte welkom. Bekijk voor uitgebreide informatie de flyer.

Je kunt je hier aanmelden voor deze bijeenkomst. Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Mariëlle Boogert via 010-221 03 60 of via email

Bron: KWH