Jan van Dijk nieuwe directeur CNS

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Jan van Dijk volgt per 1 januari 2016 Jurriaan Slegers op als algemeen directeur van CNS. Jurriaan was 22 jaar geleden samen met Robert Croshere de oprichter van CNS. Robert is en blijft als technisch directeur actief bij CNS.

“Na 22 jaar vind ik het tijd om het stokje door te geven”, zegt Jurriaan. “Het is goed voor een bedrijf om na zo’n lange periode een wisseling van de wacht uit te voeren. CNS is er als organisatie klaar voor en in Jan van Dijk zie ik de juiste persoon om leiding te geven aan de doorontwikkeling van ons bedrijf.”

Jan van Dijk is nu 6 jaar werkzaam bij CNS en heeft in die tijd verschillende rollen gehad. Op dit moment is Jan verantwoordelijk voor de verkoop, de marketing en het productbeleid. Voordat Jan bij CNS in dienst trad, had hij ruime ervaring opgedaan met Business Intelligence via verschillende commerciële en technische functies bij o.a. Hyperion (nu Oracle) en Microsoft.

“De vele veranderingen van de laatste jaren in de corporatiemarkt stellen nieuwe eisen aan de informatievoorziening binnen corporaties”, zegt Jan van Dijk. “CNS heeft al jarenlang ervaring met breed inzetbare BI-oplossingen gericht op sociale woningbouw. Wij verkeren in een uitstekende positie om corporaties te helpen met het moderniseren van de informatievoorziening richting besluitvormers. Ik ben heel erg blij met het vertrouwen dat ik heb gekregen van Jurriaan, Robert en de rest van het team om in de komende jaren onze positie verder uit te bouwen.”

Ondanks dat Jurriaan Slegers een stapje terug doet, blijft hij nauw betrokken bij CNS. “Ik zal me meer op interne zaken richten, maar mijn betrokkenheid bij CNS blijft groot. Klanten kunnen dus nog steeds contact met mij blijven zoeken.”, zegt Jurriaan. “Maar de dagelijkse leiding en het uitzetten van de lijnen laat ik vanaf 1 januari over aan Jan.”

Bron: CNS

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van CNS in de CorporatieGids 2015 te bekijken.