iWRITER: "Professionele documenten in een uniforme huisstijl met documentcreatie software"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Systeem- en data-integratie, cloud computing, ketenintegratie en de standaardisatie van processen. De corporatiesector staat bol van ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering en ICT. Hoe houdt een corporatie tegelijkertijd grip op de uniformiteit van haar documenten en uitgaande correspondentie? Volgens iWRITER is haar documentcreatie software iWRITER 365 het antwoord, en wil daar op 22 september tijdens CorporatiePlein meer over vertellen. "iWRITER 365 zorgt ervoor dat alle documenten voldoen aan de huisstijl en zijn voorzien van de meest recente gegevens."

Volgens Manon Wijnhoven van iWRITER komt de huurder steeds meer centraal te staan bij corporaties, en gaat deze meer ICT gebruiken om status te verwerven én te communiceren met de corporatie. "De huurder wil toegang tot één portaal waar al zijn of haar informatie op te vinden is. Gemak, gebruiksvriendelijkheid en eenvoud worden steeds belangrijker."

Borgen huisstijl
De software van het Noord-Brabantse bedrijf kan daar volgens Manon bij helpen. "iWRITER 365 sluit naadloos aan bij Office 365 en SharePoint, waardoor het dé tooling is voor niet alleen de procesgestuurde documenten, maar ook voor alle ad hoc correspondentie. iWRITER 365 is beschikbaar op elk systeem vanaf iedere locatie, waardoor medewerkers altijd bij hun documenten kunnen. De software borgt daarbij de huisstijl van een corporatie in al haar Office-documenten. Door middel van sjablonen en tekstblokken heb je grip op alle informatie in documenten en uitgaande correspondentie."

"iWRITER is beschikbaar als invoegtoepassing binnen Office 365," gaat Manon verder. "Gebruikers werken hierbij vanuit hun eigen vertrouwde Office-omgeving zonder over te hoeven schakelen naar een ander programma. Zo kun je altijd en overal je werk doen, met de voordelen van de cloud."

Kennissessies
Op CorporatiePlein wil iWRITER bezoekers kennis laten maken met haar software. "Aan de hand van korte demo's vertellen wij graag over wat iWRITER 365 voor corporaties kan betekenen. Daarnaast geven wij drie kennissessies 'Cloud based documentbeheer & huisstijlbewaking', om 11:00, 14:00 en 15:00 uur."

iWriter is op CorporatiePlein te vinden op stand 4.