Intratone: De centrale toegangshal van complexen op afstand beheersbaar maken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Automatisering en digitalisering zijn voor woningcorporaties geen vreemde begrippen meer. Die technologische ontwikkeling zorgt er onder andere voor dat de communicatie steeds gestroomlijnder kan plaatsvinden. Intratone vertelt op CorporatiePlein meer over hoe je dit faciliteert en wat het de huurder oplevert. Wij spraken voorafgaand aan de beurs er alvast over met Marketing Manager Edwin van Reijsen.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Wij willen corporaties duidelijk maken dat je bijna alles wat je in de centrale toegangshal van appartementencomplexen qua toegangscontrole hebt en doet, kunt beheren op afstand. Dat heeft een aantal voordelen, waarbij tijd op de eerste plaats komt. We hebben tenslotte een groot gebrek aan personeel.

Ten tweede is het aspect geld een belangrijke. Doordat je alles via een online kanaal kunt managen, worden hier veel kosten mee bespaard. Tenslotte draagt dit bij aan de duurzaamheid, want men hoeft voor onderhoud, mutaties of andere zaken niet meer naar locatie. In hoeverre draagt dit dan weer bij aan het imago van een woningcorporatie? Centraal staan de draadloze oplossingen van (en voor) appartementencomplexen met de nadruk op intercoms en toegangscontrole.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Op de stand hebben wij onze specialisten staan, die op basis van een situatieschets een indicatie kunnen geven van wat er – qua toegangscontrole en intercoms – nodig zou kunnen zijn. Bovendien kunnen we, door naar de behoefte van de bewoner te inventariseren, een passend aanbod doen. Hierbij bespreken we bijvoorbeeld of er een ‘zorgbehoefte’ is of dat er veel leveranciers binnengelaten moeten worden waardoor er misschien een behoefte is aan sleutelbeheer. Echter zijn er meer situaties te bedenken die het noodzakelijk maken om het sleutelbeheer te vereenvoudigen en duurzaam te versnellen.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Naast de draadloze toegangscontrole en intercoms, hebben we ook de techniek in huis om via hetzelfde concept interactief met bewoners te kunnen communiceren middels onze Info Display die op dezelfde SIM-gestuurde module werkt en tevens vanaf hetzelfde Online Platform te managen is. Deze interactieve display vervangt de ouderwetse informatie (prik)borden die vaak in de centrale toegangshal hangt. Hoe fijn zou het bijvoorbeeld zijn om je bewoners vanaf je eigen desktop te informeren dat later die middag de lift zal worden gerepareerd.

Intratone is op CorporatiePlein te vinden op stand 2.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Intratone