Interforce: Uw zekerheid in veiligheid

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vanaf oktober worden de nieuwe NIS2-richtlijn van kracht in de corporatiesector. Wat houdt deze precies in, hoe bereid je je als corporatie hierop voor en hoe helpt het hen om security naar een hoger niveau te tillen? Interforce vertelt er op 12 september over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken vooraf alvast met Accountmanager Wouter Nijhout.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Op CorporatiePlein presenteert Interforce Networks zijn expertise op nieuwe diensten die gericht zijn om te voldoen aan de NIS2-richtlijnen die per oktober 2024 ingaan. Als toonaangevend bedrijf in de sector begrijpen wij het cruciale belang van cybersecurity in de moderne zakelijke wereld. Ons doel is om uw organisatie te beschermen tegen de steeds evoluerende dreigingen als betrouwbare Cloudpartner.

De NIS2-richtlijn stelt hogere eisen aan cybersecurity binnen essentiële sectoren zoals energie, transport, bankwezen en gezondheidszorg. Bij Interforce Networks zijn we volledig compliant met NIS2 en helpen wij uw organisatie hetzelfde te bereiken. Onze diensten versterken uw cybersecurity-infrastructuur en zorgen voor naleving van de strikte NIS2-eisen. Dit omvat risicobeoordelingen, incidentrespons, continue monitoring en rapportage.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Dit jaar hebben wij nieuwe, geavanceerde en innovatieve tools geïmplementeerd om de omgevingen van onze partners compliant te houden in met deze aankomende wijziging. Op de stand introduceren wij u graag aan ‘Cloud Blueprint Management’. Dit is een allesomvattende tool voor het beheren en controleren van uw IT-infrastructuur, die robuuste bescherming biedt tegen cyberdreigingen en naleving van NIS2-vereisten garandeert. Met een AI-gedreven endpoint-beschermingsoplossing die geavanceerde aanvallen detecteert en voorkomt, zodat uw systemen altijd een stap voor blijven op potentiële bedreigingen. Verder biedt het een krachtige e-mailbeveiligingsoplossing tegen phishing, malware en spam, die zorgt voor schone inboxen en een veiligere werkomgeving.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Interforce merkt dat cybersecurity niet alleen een technologische uitdaging is, maar ook een menselijke. Onze awarenesstrainingen maken uw medewerkers bewust van cyberdreigingen en trainen hen in het herkennen van en reageren op verdachte activiteiten. Met interactieve sessies en realistische simulaties zorgen wij ervoor dat uw team goed voorbereid is om cyberdreigingen te neutraliseren.

Wij kijken daarom ernaar uit om u te ontmoeten op donderdag 12 september. Bezoek onze stand om meer te weten te komen over hoe Interforce Networks uw organisatie kan helpen NIS2-compliant te zijn en uw algehele cybersecurity te versterken. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te informeren over onze geavanceerde tools en diensten.”

Interforce is op CorporatiePlein te vinden op stand 26.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Interforce