Inschrijven Corporatietriatlon 2016 nog steeds mogelijk

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op zaterdag 3 september vindt de jaarlijkse corporatietriatlon plaats. Inschrijven kan nog steeds. Inmiddels hebben er al een mooi aantal corporaties zich ingeschreven en toezeggingen gedaan maar we weten zeker dat er nog veel meer sportieve mensen in deze sector werkzaam zijn. 

Inschrijven en betalen kan nog tot maandag 22 augustus, de betaling dient dan binnen te zijn!
Motiveer je collega's om deze gezellige dag mee te maken en aansluitend na te praten tijdens de gezellige BBQ. (let op, kosten BBQ zijn niet inbegrepen bij de inschrijving, die dienen apart overgemaakt te worden)

Inschrijven   http://corporatietriatlon.nl/inschrijven 
Informatie    http://www.corporatietriatlon.nl/informatie 
Vragen         triatlon@hwwonen.nl 

De prijzen zijn inmiddels binnen
Je kan strijden in de volgende categorieën;

  • Dames
  • Heren
  • Team tot 125 jaar
  • Team vanaf 125 jaar

En uiteraard hebben we de bekende pech en poedelprijzen. 

Tijden start triatlon
Op dit moment hebben we nog niet de exacte tijden voor de start van de triatlon en de BBQ, de exacte tijden, uiterste finishtijd en BBQ komen er zo snel mogelijk aan. Alle info zal hier terug te vinden zijn en uiteraard in de laatste nieuwsbrief eind augustus. http://www.corporatietriatlon.nl/informatie

Sponsoren
Ook dit jaar hebben we gelukkig weer ondersteuning van een mooi aantal sponsoren om dit leuke en sportieve evenement te kunnen organiseren, waarvoor dank!

Voor sponsoring kan contact worden opgenomen met Sebastiaan de Bruijn via triatlon@hwwonen.nl 

Supporters & BBQ
Wist je dat je ook supporters mee kan nemen en dat die ook deel kunnen nemen aan de aansluitende BBQ. Supporters kunnen zich voor de BBQ inschrijven via Inschrijvingen - Ik ben Supporter

Bron: HW Wonen