Incit: "Corporaties voorbereiden op de toekomst"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om te voldoen aan de hoge eisen van de Autoriteit woningcorporaties (Aw) en om de kosten van de bedrijfsvoering zo laag mogelijk te houden, stroomlijnen en rationaliseren corporaties steeds vaker hun organisatie, processen en informatie. Dat zegt Eduard Kaan van softwareleverancier Incit. Een goed ondersteunende ICT-oplossing is volgens hem hierbij essentieel, en het bedrijf wil bezoekers van CorporatiePlein op 22 september daar meer over vertellen.

"De belangrijkste doelstelling van corporaties is het bieden van goede en betaalbare huisvesting," begint Eduard. "De huurders staan nu en in de toekomst centraal. Klanttevredenheid zal daarbij een belangrijk onderdeel blijven. Digitalisering is daarnaast in steeds meer huishoudens terug te vinden, en in combinatie met de vergrijzing zal dit nieuwe manieren van dienstverlening vereisen."

 "Een corporatie moet hier snel op in kunnen spelen om uiteindelijk de gewenste klanttevredenheid te kunnen realiseren. Deze opgave is niet eenvoudig en zal zonder de juiste ICT-ondersteuning lastig te realiseren zijn. De ICT-oplossing moet wendbaar zijn om snel in te kunnen spelen op de behoeften van de corporatie, en de leverancier moet meedenken vanuit zijn kennis en kunde van de markt. Deskundigheid met betrekking tot de nieuwste technologieën op ICT is hierbij essentieel. We verwachten hiernaast dat oplossingen die tot nu toe alleen bereikbaar (lees: betaalbaar) waren voor grotere corporaties , in de nabije toekomst ook bereikbaar worden voor de kleinere corporaties. Zo worden zij toekomstbestendiger en weerbaarder, en blijven ze relevant voor hun doelgroep."

Totaaloplossing
Volgens Eduard is het ERP-systeem Xpand van Incit zo'n oplossing. "Xpand maakt onderdeel uit van het producten- en oplossingenportfolio van de Aareon Group. Alle oplossingen van Aareon zijn of worden steeds verder ingebed in het strategische en technologische platform, gebaseerd op de Aareon Smart World. Hierdoor zijn we in staat om een hoogwaardige, samenhangende en geïntegreerde totaaloplossing te bieden, afgestemd op de eisen en wensen van de klant. Zo bereiken wij corporaties voor op de toekomst."

Incit is op CorporatiePlein te vinden op stand 42.