Implementatie Tobias AX bij Woonkracht10

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Tot voor kort werkte Woonkracht10 in een hybride-omgeving met Tobias en Tobias AX (Financieel en Projecten). Onlangs heeft zij de overige modules van Tobias AX geïmplementeerd, waaronder Archief Compact waarvan zij de eerste gebruiker in Nederland is!

Jan Putman, manager Financiën, Informatisering en Portefeuillemanagement a.i. aan het woord:

Vanaf de start van de implementatie hebben Aareon en Woonkracht10 afgesproken om als partners dit traject in te gaan en niet in een leverancier-klant-relatie. Hiermee werd afgesproken dat we de lijnen kort houden, elkaar direct aanspreken als er iets niet goed dreigt te gaan en we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het te behalen resultaat, een goede live-gang zonder al teveel issues.

Na een zorgvuldige voorbereiding vond in de week van 23 maart 2015 de conversie plaats. Op 30 maart 2015 zijn we live gegaan.

Onze werkwijze heeft z’n vruchten duidelijk afgeworpen gezien het gering aantal issues dat drie weken na livegang nog openstaat. Natuurlijk is niet alles op rolletjes gelopen, maar dit zat voor het overgrote deel in communicatie waarbij een woningcorporatie zo af en toe een andere taal spreekt dan een automatiseerder. Dankzij het aangegane partnerschap werd dit doorgaans weer snel gladgetrokken.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde overgang naar Tobias AX met een grote inzet van medewerkers van Woonkracht10 en Aareon!

Op de foto: Jan Putman, manager Financiën, Informatisering en Portefeuillemanagement a.i.

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2015 te bekijken.