Implementatie iERP proces app Sociaal Incasseren bij QuaWonen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Dinsdag 24 oktober was het weer tijd voor een feestje. QuaWonen ging live met de iERP proces app Sociaal Incasseren.

Gerrit Stubbe, Senior medewerker Huurincasso zei het volgende over de proces app:

"Sociaal incasseren levert QuaWonen een bijdrage aan het proactief oplossen van betalingsproblemen, met onder andere makkelijk leesbare brieven, het treffen van duurzame en realistische betalingsregelingen en er alles aan doen om extra kosten te voorkomen bijvoorbeeld een gerechtelijke procedure en hiermee problematische schulden te voorkomen. Met Sociaal Incasseren wordt er gewerkt vanuit de klantbehoefte. Op welke manier willen klanten aangesproken worden? Op welke manier werkt de incasso het snelst en goedkoopst? Het werken op basis van A.I. is zeer interessant en hopelijk leidt dit tot goede resultaten voor zowel ons als de klant."

Marc Lansink, Teamleider Sociaal Beheer at Stichting QuaWonen  schreef een post op LinkedIn

"Wie had verwacht dat ik ooit zou schrijven over intelligente ERP?

Bij QuaWonen staan we, als het gaat om Huurincasso, op de schouder van Jacco van der Roest. Samen met Nel Rietveld- van Den Bosch heeft hij een effectief en mensgericht huurincasso proces neergezet. Als laatste wapenfeit heeft hij met ITRIS | ViewPoint voor woningcorporaties mee gedacht aan een slimme applicatie voor huurincasso.

Afgelopen week is het intelligente ERP systeem voor huurincasso live gegaan bij Stichting QuaWonen. We zijn de tweede corporatie die het uitrolt dus spannend. Ik denk dan altijd proof of the pudding is eating maar vandaag moest ik aan Tyra Rushton Gerrit Stubbe Nel Rietveld- van Den Bosch en Harm Hoogendoorn bekennen dat het draait als een zonnetje.

Vandaag hebben team Klantenservice en Sociaal Beheer hebben uitleg gehad. Er kwamen positieve reactie maar ook verlangen.. voor het proces zorg en overlast zagen we enorm veel kansen. Dus ITRIS | ViewPoint voor woningcorporaties Gerdien van Lemmen wanneer mogen we langskomen om ons net nieuwe proces zorg en overlast in het innovatielab te presenteren?"

Dit heugelijke feit hebben we (Tom Rattink, Tyra Rushton, Marc Mathijssen en Gerdien van Lemmen) dinsdag gevierd met de medewerkers van Stichting QuaWonen, Harm Hoogendoorn, Gerrit Stubbe, Nel Rietveld- van den Bosch, Marc Lansink, Jacoline Hoogerwaard, Jacoline Teeuwen, Wendy du Prie en Sybren Schotanus. Ook onze partners Björn Tempelman van SmartDocuments Nederland en Marnix Lanooij van Postex Nederland B.V. waren aanwezig om samen deze mijlpaal te vieren.

Bron: Itris, Foto: QuaWonen